PAOK Salonic s-a prăbuşit şi în campionat. Echipa lui Răzvan Lucescu, doar remiză cu ciuca bătăilor

Eliminată din Europa de belgienii de la Club Brugge, formaţia greacă de fotbal PAOK Salonic nu a găsit astăzi drumul victoriei nici în campionatul intern, doar 1-1 cu Lamia.

290 afișări
Imaginea articolului PAOK Salonic s-a prăbuşit şi în campionat. Echipa lui Răzvan Lucescu, doar remiză cu ciuca bătăilor

Răzvan Lucescu

În etapa a 32-a din prima ligă de fotbal a Greciei, astăzi, PAOK Salonic a luat doar un punct în deplasare, 1-1 cu Lamia, formaţia de pe ultimul loc din play-off, cu 35 de puncte.

Condusă la pauză (lituanianul Vikintas Slikva a punctat în minutul 45+4), oaspeţii au înscris în ultimul minut de prelungire acordat de arbitru: 90+10, prin austriacul Stefan Schwab.

PAOK n-a mai câştigat din 3 martie, 3-1 cu Lamia, pe teren propriu. A adunat de atunci 3 eşecuri (0-1 şi 0-2 cu Brugge, în Conference League, şi 1-2 cu Olympiakos Pireu, în campionatul) şi două remize (1-1 cu Lamia şi 2-2 cu AEK Atena). 

Lamia pierduse toate cele 5 partide din play-off şi venea după un 0-5 cu Panathinaikos, duminică. Înregistrase 9 înfrângeri la rând în competiţia internă. Ultimul punct îl câştigase pe 17 februarie, 2-2 cu Panathinaikos.

Gruparea pregătită de Răzvan Lucescu are acum 68 de puncte, fiind devansată în clasament de AEK Atena (72 de puncte) şi de Panathinaikos Atena (71 de puncte).

PAOK riscă să piardă şi locul 3, Olympiakos, echipa de la locul 4, având 66 de puncte şi un meci în minus (joacă tot azi, de la ora 19:30 cu Aris Salonic).

Primul loc trimite în preliminariile Ligii Campionilor, iar poziţiile 2 şi 3 asigură calificarea în Conference League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici